top of page

OnicBlue in de Schijnwerpers: Nieuwe Chemische Techniek voor Legionellapreventie

Bijgewerkt op: 19 apr.

Artikel in TVVL MAGAZINEWe zijn verheugd dat OnicBlue recentelijk is uitgelicht in het TVVL Magazine, waarin onze baanbrekende chloordioxide-technologie voor legionellapreventie centraal staat.

Het artikel benadrukt de innovatieve benadering van OnicBlue in de strijd tegen legionella, waarbij gebruik wordt gemaakt van een geavanceerde chloordioxide-techniek. Deze technologie biedt een effectieve en duurzame oplossing voor het beheersen van legionellabesmettingen in collectieve drinkwatersystemen.


Met onze nieuwe chemische techniek kunnen we op een efficiënte manier legionella aanpakken, terwijl we tegelijkertijd streven naar milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de sector van drinkwaterhygiëne, en we zijn trots om voorop te lopen in deze innovatie.


Het artikel in het TVVL Magazine onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en gecertificeerde oplossingen voor legionellapreventie, en we zijn dankbaar voor de erkenning en aandacht die onze chloordioxide-technologie krijgt.

Voor meer informatie over onze nieuwe chloordioxide-techniek en hoe deze uw drinkwatersystemen kan beschermen tegen legionella, nodigen we u uit om het volledige artikel te lezen op de website van TVVL Magazine.
Comments


bottom of page