top of page

OnicBlue verkrijgt CTGB-toelating voor duurzame legionellabestrijding

Bijgewerkt op: 19 apr.
We zijn verheugd om aan te kondigen dat OnicBlue als enige in Nederland een Toelating heeft verkregen van het College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (CTGB). En een Europees dossier volgens de laatste guide lines van het ECHA om op basis van chloordioxide legionella te bestrijden in collectieve drinkwatersystemen.

Na een uitgebreid certificeringstraject van ruim 7 jaar hebben we met trots onze CTGB-toelating ontvangen in 2021. Dit is een erkenning van de effectiviteit en veiligheid van onze chloordioxide-technologie in het bestrijden van legionella, terwijl we tegelijkertijd streven naar milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.


Onze chloordioxide-technologie stelt ons in staat om een minimale hoeveelheid chloordioxide aan drinkwater toe te voegen, wat een krachtig middel is gebleken om legionella effectief te bestrijden. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor veilig en zuiver drinkwater, maar ook ons steentje bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu.


De CTGB-toelating is een belangrijke mijlpaal voor OnicBlue en bevestigt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en gecertificeerde oplossingen voor legionellapreventie. We zijn vastbesloten om voortdurend te blijven innoveren en te streven naar de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in alles wat we doen.


Voor meer informatie over onze CTGB-toelating en onze chloordioxide-technologie, kunt u de officiële toelatingsdocumentatie bekijken.

Comments


bottom of page